Sajnáljuk, a regisztrációs időszak lejárt.

Őltöztesd a konyhád új ruhába! Kezdhetnéd néhány füszertartóval, mézesbödönnel, teafilteresdobozzal... és egy csudaszép levélmintás vágódeszkát ,"szalonázóó" deszkát,reggelizőtálkát... Ezen a workshoppon lehetőséged lesz ezeket elkészíteni. A tavaszi hangulatról a nyomott virágminták gondoskodnak. De ha neked a nosztalgikus-romantikus csipke minta tetszik inkább, azt is tudsz majd használni a díszítéshez. További információk a képek alatt.


  • Dátum: 2024.03.09. 10:00 - 2024.03.09. 13:00
  • Hely KUNSZT! Veszprém, Óváros tér 1, Magyarország (Térkép)

Leírás

A foglalkozás két alkalmas.Első alkalommal elkészítjük a tárgyakat ,következőn festünk,mázazunk.A második alkalom időpontja Március 23.Ha festésen nem tudsz részt venni se bánkódj .Megbeszéljük az elképzelésed és én elkészítem neked.

Az első foglalkozáson kialakítjuk a portékákat.A tárgyakat agyaglapokból alakítjuk ki és levelekkel , csipkével,betűpecsétekkel,nyomó mintákkal díszítjük.

Ár:10.000ft

A foglalkozás ára 2 db kicsi doboz (8x6 cm) vagy 1 nagy doboz(15x10cm) és 1db vágodeszka(reggeliződeszka 20x10cm)  elkészítését (kész termékig:kialakítás, festés, mázazás) és a foglalkozások díját foglalja magába. 

Ha szeretnél több tárgyat készíteni erre is lesz lehetőség egyéni árszabással (fdobozkák,"szalonnázó deszkák,lapos tálkák,bögrécskék..)(2500-5000ft/db).

A foglalkozás díját a helyszínen kézpénzben, vagy bankkártyával fizetheted.

Részvétel regisztrációhoz kötött.

Ez felnőtteknek, nagyobb gyerekeknek szóló foglalkozás. a részvétel 12 éves kortól ajánlott. Kérlek ennek a figyelembevételével regisztrálj.

A férőhelyek száma korlátozott, ne hezitálj a jelentkezéssel.

Várlak szeretettel!