Sajnáljuk, a regisztrációs időszak lejárt.

Legyen olyan a kerámia portékád, amilyet igazán szeretnél! Készítettem sokféle bögrét, tányért, vázát, tálkát, amit te szabadon kifesthetsz kedvenc színeiddel. A domborminták segítenek a tervezésben, én segítek a kifestésben. Élvezd a tavasz hangulatát virágokkal , levelekkel a portékáidon egész évben vagy készülj már a nyárra és fesd meg a vitorlás,hullámos,halacskás kollekcióm egyik tagját.


  • Dátum:2023.04.15. 10:00 - 2023.04.15. 13:00
  • Hely KUNSZT! Art coffe Veszprém, Óváros tér (Térkép)

Leírás

A weboldalamon  találhatsz képeket a már elkészült tárgyakról és a lezajlott workshopokról .Itt:https://www.gulipandesign.com/k%C3%A9pek/fest%C3%A9s

-Kiválasztod a félkészre elkészített tárgyak közül, hogy mit szeretnél kifesteni.

-Először elmondok minden tudnivalót a festékekről, a festés módszeréről, majd jöhet az alkotás. A tárgyakon lévő domborminták segítenek a tervezésben. Ezek adják a kész tárgyon a minták kontúrját. Természetesen lehetőség van egyéni ötletek kivitelezésére is (lemenő nap, madárraj a vitorlások között, pipacsok a tulipánmezőben). A kivitelezéshez mutatok festési technikákat, ötleteket.

-Hazaviszem, bemázazom, majd ráégetem a mázat

-A tárgyak átvételét, az átvétel időpontját a foglalkozáson fogom tudni megadni.

Postázásra van lehetőség. A postaköltséget a tárgyak mennyiségétől, nagyságától függően fizetéskor kalkuláljuk és rendezzük. A csomagot postán maradó csomagként adom fel.


A férőhelyek száma véges. Kérlek, ha szeretnél jönni, regisztrálj! Regisztráció hiányában is tudsz csatlakozni, ha éppen van szabad hely foglalkozás közben.


A workshop árát az elkészített tárgyak mennyisége és nagysága határozza meg (1200-5900ft/db). Az árak a weboldalon értékesített tárgyak árával megegyezik.

A minimális vásárlás 10.000 Ft. Maximum vásárlás nincs.

Köszönöm, hogy ennek figyelembevételével regisztrálsz.


Bár a foglalkozás felnőtteknek szól, gyerekek is csatlakozhatnak. Ebben az esetben kérem, hogy felnőtt kísérővel dolgozzanak. Ezt a regisztrációkor kérem, jelezd.

Ebben az esetben -gyermek felnőtt kísérővel- kérem a minimum 12.000 Ft vásárlást.

Bankártyás fizetésre van lehetőség.


A tárgyak kifestéséhez szükséges idő hossza egyéni, de átlagosan fél órát lehet számolni.

Ha regisztráltál, bármikor csatlakozhatsz a megadott időn belül.


A festékek vizes alapúak, nem allergizálnak. Kötényt biztosítok.


Mindenkit szeretettel várok alkotni!

Orsi